Asociaţia Curtea Veche

Asociaţia Curtea Veche

Serbarea de Crăciun "Winter Show" ~ 2014

Dată: 31 December 2014
Anul acesta, elevii de la International British School of Bucharest organizează Serbarea de Crăciun "Winter Show" la care vor participa copii de toa
[ Show more ]

1

Galantomi:

3

Donații:

1,007 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Anul acesta, elevii de la International British School of Bucharest organizează Serbarea de Crăciun "Winter Show" la care vor participa copii de toate vârstele în piese de teatru și momente muzicale.

Pentru a susține proiectul “Cărțile Copilăriei pe bicicletă” elevii vor ajuta la strângerea de donații în cadrul evenimentului, iar una dintre eleve va participa la spectacol folosind tehnici teatrale inspirate din ghidul cluburilor de lectură “Cărțile copilăriei” recomandat de Asociația Curtea Veche.

De Sărbătări, elevii International British School of Bucharest se reunesc pentru promovarea lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate. Ce alt cadou ar putea fi mai frumos dacă nu acela realizat de un copil pentru un alt copil?

“De mică sunt pasionată de lectură și sunt recunoscătoare că am avut oportunitatea să citesc orice cărți mi-am dorit. Mama mea mi-a cultivat pasiunea pentru lectură, si treptat am ajuns să prefer carțile desenelor animate. Am descoperit de-a lungul anilor cu mare plăcere mii de lumi imaginare despre care nu doar citeam, ci în care mă afundam, imaginându-mi cum ar fi viața mea dacă aș fi unul dintre personaje. Seriile mele de carte preferate au fost “Stăpânul Inelelor” și “Harry Potter”. Crescând cu acces la cărți îmi este greu să-mi imaginez viața unui copil care nu a fost niciodată încurajat să citească, căruia îi este greu să găsească o carte pe care sa o împrumute sau care traieste intr-o comunitate unde lectura nu este prețuită. Alături de toată echipă de la I International British School of Bucharest implicată în programul național de lectură “Cărțile Copilăriei” îmi doresc să ajut cat mai mulți copii să descopere bucuria lecturii. Din experiența proprie, când am început să citesc mai mult, atât în română cât și în engleză, nivelul cunoștiințelor mele a crescut și am devenit mai interesată de aceste materii la școală. Cred că prin încurajarea lecturii putem ajuta copiii să se dezvolte academic și să capete entuziasm pentru lectură și pentru studii în general.” declară Ruxandra Rogojinaru, elevă în clasa a XII-a