Suntem voluntari pentru promovarea lecturii în mediile defavorizate - Asociația Curtea Veche

 

100% Complete
1,007 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Anul acesta, elevii de la International British School of Bucharest organizează Serbarea de Crăciun "Winter Show" la care vor participa copii de toate vârstele în piese de teatru și momente muzicale. Pentru că aceștia doresc să se implice în promovarea lecturii în mediile defavorizate, alături de Asociația Curtea Veche,  vor ajuta la strângerea de fonduri destinate donațiilor de carte și înființării unor cluburi de lectură “Cărțile copilăriei”.

“De mică sunt pasionată de lectură și sunt recunoscătoare că am avut oportunitatea să citesc orice cărți mi-am dorit. Mama mea mi-a cultivat pasiunea pentru lectură, si treptat am ajuns să prefer carțile desenelor animate. Am descoperit de-a lungul anilor cu mare plăcere mii de lumi imaginare despre care nu doar citeam, ci în care mă afundam, imaginându-mi cum ar fi viața mea dacă aș fi unul dintre personaje. Crescând cu acces la cărți îmi este greu să-mi imaginez viața unui copil care nu a fost niciodată încurajat să citească, căruia îi este greu să găsească o carte pe care sa o împrumute sau care traieste intr-o comunitate unde lectura nu este prețuită. Alături de toată echipă de la I International British School of Bucharest implicată în programul național de lectură “Cărțile Copilăriei” îmi doresc să ajut cat mai mulți copii să descopere bucuria lecturii. Din experiența proprie, când am început să citesc mai mult, atât în română cât și în engleză, nivelul cunoștiințelor mele a crescut și am devenit mai interesată de aceste materii la școală. Cred că prin încurajarea lecturii putem ajuta copiii să se dezvolte academic și să capete entuziasm pentru lectură și pentru studii în general.” declară Ruxandra Rogojinaru, elevă în clasa a XII-a

De Sărbători, elevii de la International British School of Bucharest se reunesc pentru promovarea lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate. Ce alt cadou ar putea fi mai frumos dacă nu acela realizat de un copil pentru un alt copil?

Susține această cauză și donează pentru promovarea lecturii în rândul celor mici!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Curtea Veche s-a înființat în 2014, ca urmare a inițiativelor Curtea Veche Publishing de responsabilitate socială, pentru a încuraja obiceiul lecturii în rândul copiilor.

 

Scopul proiectului este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

Anul acesta, elevii de la International British School of Bucharest organizează Serbarea de Crăciun "Winter Show" la care vor participa copii de toate vârstele în piese de teatru și momente muzicale. Pentru a susține proiectul “Cărțile Copilăriei pe bicicletă” elevii vor ajuta la strângerea de donații în cadrul evenimentului, iar una dintre eleve va participa la spectacol folosin

 

3 Donații

[PRIVATE DONATIONS]