ALERGĂM PENTRU PROMOVAREA LECTURII ÎN RÂNDUL CELOR MICI - ASOCIAȚIA CURTEA VECHE

 

Echipa Trii Moldoveni Asociaţia Curtea Veche

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Când ești "mic" înveți să crești. Când ești "mare", înveți să-i crești pe cei "mici".

TriKids, proiectul nostru de suflet, prinde un nou contur la această ediție. Vom scoate tricoul de organizatori și îl vom îmbrăca pe cel de participanți la proba Family Fun Run. Vom alerga pentru susținerea cauzei Asociației Curtea Veche: încurajarea lecturii în mediile defavorizate, prin donații de carte și înființarea de cluburi de lectură "Cărțile copilăriei".  

Așa că noi - Mara, Oana și Bogdan - echipa Trii Moldoveni vă invităm să ne susțineți cu donații care vor fi transformate în cărți pentru copii. Acestea vor fi parte dintr-un mare tur, pe bicicletă, ce va fi organizat în 2015 de Asociația Curtea Veche, alături de Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României: "Cartile copilariei pe bicicleta". Turul ciclist străbate România prin 13 județe în care vor fi organizate evenimente educative speciale, alături de comunitățile locale și bicicliștii participanți la tur.

Vă invităm să ne susțineți și veți avea un rol special în viața copiilor din mediile defavorizate!

- Bogdan Antohe, Managing Partner Smartatletic - 

  * Dacă vreți să aflați cum ne-am descurcat la eveniment, urmăriți pagina Facebook.com/Asociația Curtea Veche


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Curtea Veche s-a înființat în 2014, ca urmare a inițiativelor Curtea Veche Publishing de responsabilitate socială, pentru a încuraja obiceiul lecturii în rândul copiilor.

 

Scopul proiectului este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

Trikids Challenge este un eveniment organizat de Smartatletic si are loc la Bucuresti, pe stadionul National de Rugby "Arcul de Triumf'', în data de 1 noiembrie.  Probele sunt gandite astfel incat sa va puteti inscrie copiii la toate trei, la doua sau la una singura (cu starturi separate pe categorii de varsta si cu pauze intre ele). Sunt usoare, accesibile, in conditii de maxima siguranta.

 

4 Donații

************ private

200 RON
Felicitari celor ce pot sustine apetitul pentru lectura si sport!
30 Oct 2014

************ private

75 RON
Succes echipei Trii Moldoveni!!
29 Oct 2014

************ private

75 RON
Success
22 Oct 2014

************ private

50 RON
Mult succces Mara, Oana și Bogdan! Cu drag un alt moldovean :D
21 Oct 2014