Alergăm pentru promovarea lecturii în rândul celor mici - Asociația Curtea Veche

Familia Eram Asociaţia Curtea Veche

84.333333333333% Complete
2,530 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
Donații

Alerg, în familie, pentru că îmi este frică!

Îmi este frică de adolescenții care n-au citit o carte și care vor deveni adulți fără plăcerea lecturii și fără emoțiile pe care numai cărțile ți le pot dezvolta. Știu, pe de altă parte, că există mii de copii care și-ar dori să se piardă în povești, dar care n-au acces la cărți.

Găsesc programul național de lectură “Cărțile copilăriei”, propus de Asociația Curtea Veche, o idee extraordinară și vreau să particip alături de familia mea la înființarea a cât mai multe cluburi de lectură în țară, unde profesori pasionați să-i învețe pe cei mici să iubească literatura.

Vom alerga, în familie, la proba de Trikids Family Fun Run, pentru Asociația Curtea Veche și copiii care își doresc să citească și nu au posibilități.

Susține și tu cauza noastră cu o donație, și un copil va simți acel miros superb al unei cărți noi care crează amintiri de neînlocuit!

- Andreea Esca, jurnalist -

* Dacă vrei să afli cum ne-am descurcat la eveniment, urmărește pagina Facebook.com/Asociația Curtea Veche

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Curtea Veche s-a înființat în 2014, ca urmare a inițiativelor Curtea Veche Publishing de responsabilitate socială, pentru a încuraja obiceiul lecturii în rândul copiilor.

Scopul proiectului este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

Trikids Challenge este un eveniment organizat de Smartatletic si are loc la Bucuresti, pe stadionul National de Rugby "Arcul de Triumf'', în data de 1 noiembrie.  Probele sunt gandite astfel incat sa va puteti inscrie copiii la toate trei, la doua sau la una singura (cu starturi separate pe categorii de varsta si cu pauze intre ele). Sunt usoare, accesibile, in conditii de maxima siguranta.

6 Donații

[PRIVATE DONATIONS]