Asociaţia Curtea Veche

Asociaţia Curtea Veche

Cărțile Copilăriei - tur ciclist caritabil

Status: Finantat

Scopul proiectului este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

[ Show more ]

20,718 RON

Sumă:

8

Galantomi:

118

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociaţia Curtea Veche organizează, anul viitor, turul ciclist “Cărţile copilăriei pe bicicletă” în cadrul căruia comunitățile locale (copii, părinți, membri ai cluburilor de ciclism etc.) vor merge pe bicicletă alături de ASR Principele Nicolae al României în peste 10 județe din ţară, din Sighetu Marmației până în Constanța. Scopul este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

 2 euro reprezintă ajutorul de care avem nevoie pentru ca un copil să fie inclus în programul naţional de lectură “Cărțile copilăriei” (primirea unui volum și participarea la cluburile de lectură organizate de voluntari).

Mai multe detalii despre proiect: http://asociatiacurteaveche.ro/cartile-copilariei-pe-bicicleta/ și despre programul național de lectură “Cărțile copilăriei”: http://asociatiacurteaveche.ro/programe/cartile-copilariei/