Donez barba mea pentru promovarea lecturii in randul copiilor din localitatea Vizuresti

 

Gabriel Mihai Marian Asociaţia Curtea Veche

43.5% Complete
435 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

"Bărbos sau bărbierit? Ca să fie clar de la început, eu nu port barbă sau mustață. Recordul personal a fost de 10 zile, dar de la 1 noiembrie am ieșit puțin din zona de confort și am lăsat-o să crească în voie. Și va continua să crească până pe 20 decembrie.
Motivul? Pentru că o învățătoare foarte determinată, programul național de lectură "Cărțile copilăriei" și câțiva copii m-au convins: Imi las barbă și sper ca apropiații să liciteze pentru a o da jos.
Doresc să strâng fondurile necesare pentru a organiza o donație de carte și înființa un club de lectură alături de Asociația Curtea Veche, în Satul Vizurești (jud. Dâmbovița).
Se apropie Sărbătorile, iar daca nu v-ați hotărât cui să îi faceți cadou o carte, un zâmbet și o lume de povești frumoase, acum aveți posibilitatea să o faceți. Susțineți cauza cu o donație online și copiii unui sat întreg vor descoperi parfumul cărților noi ce sunt doar ale lor."

declară Marian-Gabriel Mihai, inginer proiectant de instalații.


Despre comunitatea Vizurești:
In acest sat traiesc aprox. 1.200 de locuitori, dintre care 60% sunt de etnie roma. Cele mai multe familii au multi copii si traiesc intr-o saracie severa .
Nu sunt foarte multi adulti care au un loc de munca, iar riscul de absenteism si gradul de abandon scolar este extrem de ridicat in randul celor mici.
In ultimul timp, in comunitate se implica activ mai multi locuitori cu initiativa si au reusit, cu ajutorul unor voluntari si ONG-uri, sa ridice o casa de cultura unde elevii sa isi continue activitatile dupa terminarea programului scolar. Tot aici se vor putea desfasura si activitatile din cadrul clubului de lectura "Cartile copilariei".


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Curtea Veche s-a înființat în 2014, ca urmare a inițiativelor Curtea Veche Publishing de responsabilitate socială, pentru a încuraja obiceiul lecturii în rândul copiilor.

 

Scopul proiectului este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

Stii ca poți susține o cauza dragă ție pe barba ta? Da, da pe barba ta, chiar la propriu! Daca dispui de o podoabă pe față la care ții foarte mult cu siguranță ai avut amenințări la adresa ei. Ei bine acum poți să le faci pe plac prietenilor care ți-au promis că te vor rade în somn și în același timp susții cauza preferată. Ce trebuie să faci este să îți lasi barba sau

 

5 Donații

************ private

35 RON
Pentru ca e ceas aniversar, doresc sa celebrez activitatile comunitare pe care le tot faci! tot inainte si la mai multe
27 Sep 2015

************ private

219 RON
Spor!
16 Dec 2014

************ private

31 RON
Pentru ca Marian este un exemplu demn de urmat si pentru ca mie cartile mi-au purtat pasii prin lumi nebanuite.
15 Dec 2014

************ private

75 RON
12 Dec 2014

************ private

75 RON
dublam suma daca pastrezi barba : )
04 Dec 2014