TriKids Challenge ~ 2014

Trikids Challenge este un eveniment organizat de Smartatletic si are loc la Bucuresti, pe stadionul National de Rugby "Arcul de Triumf'', în data de 1 noiembrie.

Probele sunt gandite astfel incat sa va puteti inscrie copiii la toate trei, la doua sau la una singura (cu starturi separate pe categorii de varsta si cu pauze intre ele). Sunt usoare, accesibile, in conditii de maxima siguranta.

I. CROSUL COPIILOR (cu starturi diferite, 4 categorii de varsta)

Se poate inscrie orice copil cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani. Sunt 4 categorii de varsta, cu starturi diferite pentru fiecare categorie in parte. La aceasta proba nu se percepe taxa de participare. [180 locuri disponibile]

II. DUATLON (starturi diferite, 4 categorii de varsta si sex)

4-5 ani: 330m alergare + 500m bicicleta + 330m alergare 6-8 ani: 330m alergare + 1km bicicleta + 330m alergare 9-11 ani:  660m alergare + 1,5km bicicleta + 660m alergare 12-14 ani: 1km alergare + 3km bicicleta + 1km alergare

Toti copiii care participa la proba de duatlon vor primi cipuri electronice de cronometrare, cu ajutorul carora va fi determinat timpul exact al cursei. De asemenea, kitul de participare include si: tricoul oficial al evenimentului + numar de concurs. Taxa de participare pentru duatlon este 30 lei.  [200 locuri disponibile]
Dupa linia de finish, toti copii sunt asteptati cu medalii.

III. FAMILY FUN RUN

Pastram si anul acesta proba de familie. Usoara, placuta, de indemanare. Veti avea posibilitatea sa faceti echipa cu copilul/copiii si sa alergati impreuna intre 660 metri si 1,3 km. Fiecare persoana alearga o tura de teren si preda stafeta la finalul turei.
Cele 3 formule de participare raman valabile:
*stafeta 1+1: mama sau tata + copilul
*stafeta 2+1: mama + tata + copilul
*stafeta 2+2: mama + tata + 2 copii

Mai multe detalii despre eveniment: www.trichallenge.ro/trikids

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

3,155 RON

Pagini fundraising

ALERGĂM PENTRU PROMOVAREA LECTURII ÎN RÂNDUL CELOR MICI - ASOCIAȚIA CURTEA VECHE